Opname
in een
pro studio

Altijd een perfect klinkende opname!

Onze unieke stemmen worden opgenomen in onze professionele geluidsstudio’s. Bij elke opnamesessie zijn een ervaren geluidstechnicus en stemregisseur aanwezig om er voor te zorgen dat jouw productie perfect gaat klinken en precies de tone of voice heeft die jij in gedachten hebt. En je betaalt er geen cent meer voor!

We leveren handige extra diensten, zodat je bijvoorbeeld live kunt meeluisteren en regisseren tijdens de opnames, of een kant-en-klare radiocommercial aangeleverd krijgt die voorzien is van sound design en muziek. En als je wilt, helpen we je zélfs met het redigeren van je scripts, zodat ze lekker ‘bekken’ en overbrengen wat jij wilt overbrengen.

Extra Diensten

Don't be square!

Onbeperkte keuze. Uit lijstjes met honderden stemmen, die elke dag al overal te horen zijn. De massa opzoeken, de gebaande paden bewandelen. Wie wil dat nog tegenwoordig? Wij doen het anders. Wij bieden een beperkt en handpicked aanbod van unieke stemacteurs en voice-overs die nergens anders te boeken zijn. En nemen op in een professionele studio. Wij zijn curators van stemmen en staan voor authenticiteit, kwaliteit en service. Wij doen het anders, jij ook?

Naar de stemmen

Een paar van onze tevreden klanten.

Contact

casting@14voices.com Bel: 020-2614825