Waarom staan er maar 14 stemmen op jullie site?

Wij geloven in Less is More. Het internet is de afgelopen jaren geëxplodeerd met stemmensites die duizenden stemmen aanbieden en zo zie je door de bomen het bos niet meer. In de praktijk luistert niemand honderd stemdemo’s om een keuze te maken voor een stem. Daarom hebben wij, curators van unieke en exclusieve stemacteurs en voice-overs, een voorselectie gemaakt van veertien geweldige stemmen. Daarom zijn wij Fourteen Voices.

Hoe boek ik een stem?

Simpel. Klik op de stem van je keuze, geef aan om wat voor soort productie het gaat, om hoeveel versies en eventueel het aantal woorden en kies, wanneer je dit nodig hebt, extra diensten. Klik vervolgens op bestellen, vul je gegevens in en upload je voicescript. Klaar! Wij gaan voor je aan de slag.

Wanneer vindt de voicebriefing plaats?

Op dezelfde dag, tenzij buiten kantooruren. Dan vindt de briefing op de eerstvolgende werkdag plaats. Direct na ontvangst van je bestelling gaan wij voor je aan de slag. Wij controleren eerst of we je script goed hebben ontvangen en of dit overeen komt met je bestelling. Vervolgens nemen we telefonisch contact met je op om de gewenste tone-of-voice en andere specifics door te spreken of eventuele wijzigingen in het script door te voeren.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt betalen met iDeal, Mastercard, VISA of Bankcontact/Mistercash. Onze betalingsprovider Pay.nl zorgt voor een veilige betaalomgeving.

Hoe snel krijg ik de opnames toegestuurd?

Omdat wij kwaliteit garanderen, in onze eigen studio’s opnemen en de stemmen niet in hun thuisstudio’s laten inspreken (oh, hoor ik daar de buurvrouw?) kan het tot maximaal twee werkdagen duren voordat je de ingesproken opname ontvangt. Meestal leveren we binnen één werkdag en soms zelfs binnen enkele uren.

Wanneer je de opnames gegarandeerd binnen één werkdag nodig hebt kun je bij een aantal stemmen kiezen voor de extra dienst Spoedlevering.

Waar vind ik jullie prijzen?

Fourteen Voices hanteert voor alle voice-overs dezelfde prijzen, wel zo duidelijk. Om te weten wat het inspreken van jouw productie kost klik je op Wat Kost HetVervolgens kun je met onze prijscalculator heel makkelijk de totaalprijs voor jouw productie berekenen.

Hoe leveren jullie de opnames aan?

Wij leveren de opnames als ongemonteerd bestand aan in elk door jou gewenst bestandsformaat, bijvoorbeeld WAV. Het kan dus voorkomen dat er nog ademhalingen, klikjes of plopjes in de opname gehoord worden. Wanneer je wilt dat wij de opnames helemaal schoon gemonteerd aanleveren, kun je hiervoor de extra dienst Editing afnemen.

Help, ik weet niet hoeveel woorden mijn tekst heeft!

Wanneer je een voice-over voor een videoproductie/bedrijfsfilm, e-learning project of een voice-response systeem wilt laten inspreken, dien je bij je bestelling op te geven om hoeveel woorden het gaat. Het aantal in te spreken woorden bepaalt de prijs.

Je kunt alleen bestellen wanneer de in te spreken tekst al af is. We bieden een handige tool waarmee je tijdens het bestelproces de in te spreken tekst kunt plakken in een venster dat vervolgens het aantal woorden telt.

Wat als ik in het weekend een bestelling plaats?

Wanneer je in het weekend of op een feestdag een bestelling plaatst, zullen wij op de eerstvolgende werkdag je bestelling in behandeling nemen.

Moet ik nog extra kosten voor de studio betalen?

Niks. Nada. Nakkes. What you see is what you get. Alle 14 voices worden opgenomen in onze professionele studio’s onder auspiciën van een geluidstechnicus én een stemregisseur. Dat betekent dus altijd een perfecte opnamekwaliteit en een perfecte performance. En je betaalt er geen cent meer voor.

Ontvang ik na mijn bestelling een factuur?

Ja. Je ontvangt direct na het plaatsen van je bestelling een e-mail met daarin onze BTW-factuur voor je administratie. Let op dat je je (bedrijfs)gegevens goed invult op het bestelformulier. Je kunt ook een eigen referentie opgeven voor je administratie.

Geen bestelbevestiging ontvangen? Controleer je spam-folder of neem contact met ons op.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alle genoemde prijzen op onze website zijn exclusief 21% BTW. Bij het afrekenen van je stemopdracht wordt dit bij je bestelling opgeteld.

Hoe gaan jullie om met vertrouwelijkheid?

Je kunt er op rekenen dat wij vertrouwelijk met de door jou geleverde voicescripts en informatie zullen omgaan. We zullen de informatie alleen gebruiken voor het doel waarvoor deze is verstrekt. Tenzij dit uitdrukkelijk wordt verboden, kunnen we je naam noemen als referentie aan potentiële klanten ten behoeve van acquisitiedoeleinden.

Zijn de opnames onbeperkt te gebruiken?

Opnames in de productcategorieën Videoproductie/bedrijfsfilm, E-Learning en Voice Response kunnen onbeperkt gebruikt worden. Opnames in de productcategorieën Radiocommercial, TV commercial en Web-commercial hebben een gebruikstermijn van 1 jaar vanaf moment van levering. De repeatfee voor hergebruik na 1 jaar bedraagt 50% voor elk volgend jaar. Je dient ons hier zelf van op de hoogte te brengen.

Waar worden de opnames gemaakt?

De opnames met de 14 voices worden gemaakt in onze professionele geluidsstudio’s die behoren tot de mooiste van Nederland.

Kan ik deze stemmen ook ergens anders boeken?

Nee. Alle 14 voices werken exclusief voor ons. Ze zijn bij geen enkel ander stemcastingbureau te boeken.

Kan ik de demo’s ook downloaden naar mijn computer?

Ja, dat kan. Klik op de stemmen-pagina op de stem van je keuze (“Boek Stem”). Op de volgende pagina demo’s van de stem van je keuze downloaden.

Kan ik een stem ook in een andere studio laten opnemen?

Nee, dit kan niet. 14 voices worden alleen opgenomen in onze eigen geluidsstudio’s.

Is het mogelijk om de tekst na het plaatsen van mijn bestelling nog te wijzigen?

Je kunt nog wijzigingen in je voicescript of de tone-of-voice doorvoeren tot de voicebriefing. Let op: als dit resulteert in meer woorden kan het zijn dat de prijs verandert. Na de briefing kunnen er (kosteloos) geen wijzingen meer worden doorgevoerd. Mochten er na de opname toch nog wijzingen in de tekst of op de gebriefde tone-of-voice plaatsvinden, dan zullen we hiervoor kosten in rekening brengen.

Hoe lang is een stem te boeken via Fourteen Voices?

Alle 14 voices staan minimaal drie maanden op onze site. Hierna worden de stemmen ververst met nieuw aanbod. Nieuw bloed, yeah! Wanneer je een 14 voice wilt boeken die eerder op Fourteen Voices stond, kun je ons mailen.

De stem van mijn keuze is niet beschikbaar. Wat nu?

Wanneer een stem tijdelijk niet beschikbaar is, bijvoorbeeld vanwege vakantie, kan deze niet via de site geboekt worden. Zo loop je nooit het risico dat je een stem boekt die er niet is. Wil je weten wanneer de stem van jouw keuze weer te boeken is? Mail ons!

Ik ken jullie stemmen niet, hoe kan dat?

De 14 voices zijn door ons opgeleide stemmen die minimaal één jaar, maar vaker veel langer, intensief door ons zijn getraind en begeleid. Ondanks hun enorme studio-ervaring, zijn ze (nog) nergens anders te boeken. Alleen de beste stemmen komen in aanmerking voor een vermelding op onze website.

Ik zoek die en die stem, kan ik die via jullie boeken?

Nee, helaas. Je kunt bij ons alleen stemmen boeken die 14 voice zijn en op onze site staan.

Ik ben voice-over en wil graag op jullie website, kan dat?

In principe werken we alleen met voice-overs uit eigen bestand. Maar wanneer jij beschikt over aantoonbare ervaring, een goed klinkende thuisstudio en je bent bereid om geanonimiseerd op de site te staan, stuur dan een demo (max 2MB groot!) naar demo@14voices.com.

Wij ontvangen veel verzoeken van voice-overs die op onze website willen staan dus een reactie kan op zich laten wachten. Gelieve alleen op de bovenstaande manier contact met ons op te nemen!

Casten jullie ook stemmen in een andere taal?

Op dit moment bieden we alleen stemacteurs en voice-overs aan in de Nederlandse taal.